Riktig, fräsch och hemlagad mat

Youssef och Karima har tillsammans som man och hustru jobbat för att kunna öppna familjerestauranger i Mjölby. 

På vår restaurang Bistro Serrano jobbar vi tillsammans som familj för att våra kunder ska få en så bra upplevelse som möjligt. Vi lägger all vår fokus på att få våra kunder att bli nöjda och få njuta av vår mat som vi tillagar direkt från beställning. 

Vårt mål med restaurangen är att så många som möjligt ska få möjligheten att prova marockansk mat och nå ut till fler för att få testa smakupplevelsen.  

Vi vill tacka alla våra gäster för att ni har gett oss möjligheten att sprida den marockanska kulturen så fler får uppleva den

Hjärtligt tack från oss på Bistro Serrano

Välkommen till oss för en oförglömlig upplevelse av mat och atmosfär.

Välkommen till vår restaurang, där vi erbjuder en smakupplevelse som omfattar det bästa från Sverige, det marockanska köket och det globala köket. Hos oss kan du förvänta dig en proffsig upplevelse som kombinerar bra musik, goda känslor och framför allt, fantastisk mat. Oavsett tid på dygnet kan du besöka oss och njuta av en välsmakande måltid. Vår snabba service gör att du oftast kan bli serverad utan lång väntetid, så du är alltid välkommen att dyka upp spontant. Vi är stolta över att vara en perfekt a la carte & lunchrestaurangen med effektiv service. Men du kan också stanna lite längre och njuta av några välkomponerade drinkar medan stämningen på kvällarna når sin höjdpunkt. Välkommen till oss för en oförglömlig upplevelse av mat och atmosfär.