Bra att veta inför besök


Something is wrong.
Instagram token error.
Hämta fler

– För att underlätta vår planering i köket och service så skulle vi uppskatta om du tog dig tiden att boka ditt besök hos oss, på telefon 📲📞 0142 – 100 01 (alternativt via hemsidan, men då senast 16.00 för att få bekräftelse samma dag)
– 🍲🥗 Maten lagar vi från grunden och därför kan det ibland ta lite längre tid än vanligt under ‘rush hours’ på helger och högtider(18-20), därför rekommenderar vi att ni gärna beställer en förrätt eller lite tapas, så köket får tid att förbereda rätter som lever upp till bistrons krav på kvalité.
– 🌷 Vid olika allergier, vänligen meddela personalen så försöker vi hitta ett alternativ som passar just dig!
– 👨‍👩‍👦 Är ni över 10 personer i sällskapet så önskar vi att ni förbeställer maten, fullständig meny finns på vår hemsida www.bistroserrano.se detta underlättar för oss och bidrar till bättre service för er gäster. Även mindre sällskap har självklart samma val.
– 📆 Under helger och högtider så brukar vi ha ett högt tryck av gäster, så planera gärna ditt besök i förväg och vill du uppleva lugn miljö så rekommenderar vi att du besöker oss på vardagar.
– 💳 Vi tar EJ emot kontantbetalning utan endast betalning via kort.
Varmt välkomna för att uppleva god mat, dryck & upplevelse!

Med vänlig hälsning,
Bistrons Personal.